понеділок, 21 листопада 2022 р.

Небесна сотня. Зима, що нас змінила

 

День Гідності та Свободи – свято утвердження нескореного українського народу, що народжений бути вільним. Цього дня ми вшановуємо мужність і патріотичний подвиг наших громадян, які восени 2004-го, у листопаді 2013-го – лютому 2014 року задля утвердження демократичних цінностей вийшли на барикади столичного Майдану аби всьому світові довести, що наш народ не здолати!

    Українці споконвіку борються за правду і справедливість, не шкодуючи ні сил, ні життя, захищають свободу слова й думки, верховенство права, гідно боронять суверенітет і територіальну цілісність рідної Батьківщини.

За роки незалежності вигартувалася нова українська нація, що нині, як могутній живий щит, у запеклому протистоянні російській агресії, звитяжно тримає оборону, дає рішучу відсіч ворогові, веде активний наступ на супостата.

Пам’ятаючи славетних героїв ще зовсім недавнього минулого, нині ми стаємо героями щоденного бою за Україну. Відважні воїни Збройних сил, правоохоронці й волонтери, захисники і захисниці,  зі зброєю в руках кожен на своїй передовій відстоюють право жити на власній землі і творити славну історію непереможної країни.

Тож  21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи бо наша Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава.

До вашої уваги виставка-реквієм  

"Небеснасотня. Зима, що нас змінила"

 /до Дня Гідності та Свободи/

Слава Україні!

Героям Слава

Немає коментарів:

Дописати коментар