четвер, 10 лютого 2022 р.

Книжка в дарунок

 

14 лютого – Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Напередодні Міжнародного дня дарування книг до Тернопільської міської бібліотеки-філії №4 для дорослих завітала Дарія Дмитрівна Чубата – громадська діячка,  член НСЖУ, почесна громадянка міста Тернополя   та подарувала нам свою нову книжку, яка нещодавно вийшла з друку  «На березі життєвої ріки».

У книзі вміщені публіцистичні статті члена Національної спілки журналістів України Дарії Чубатої, опубліковані в газеті «Вільне життя плюс» впродовж 2019-2021 років про відомих українців, які збагатили своїм розумом рідну землю. Статті про сучасних поетів, художників, критиків, перекладачів. Про історичні події України, духовенство, музикантів, науковців, композиторів, просвітян, скульпторів. Описані театральні та філармонійні імпрези. Вміщені вірші п. Дарії, автографи на подарованих їй книгах, крилаті вислови, афоризми.
                                                               

В останньому розділі ведеться мова про ювілейні урочини і присвяти Дарії Чубатій.

Віриться, в серцях читачів прочитане відгукнеться приязню до розквіту України.

Прцівники бібліотеки висловлюють щиру подяку п. Дарії Чубатій. Бажаємо Вам  здоров’я, цікавих творчих задумів, чудових рядків, незгасимого вогню таланту і щастя.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар