понеділок, 4 жовтня 2021 р.

"Дегустую мить" Ольга Атаманчук

     



    29 вересня, на завершення другого дня ХІ  бібліотечного фестивалю "Бібліотек@: від стереотипів до креативності" у Тернопільській міській бібліотеці-філії №4 для дорослих відбулася презентація книги  "Дегустую мить" - тернопільської письменниці Ольги Атаманчук. 



Ольга Атаманчук  авторка збірок «Вплету любові стрічку у мереживо життя» ,«Нізвідки чекаю дива» , упорядниця збірки поезій «Просвітки. Радощі. Одкровення» . Її твори друкувались в альманасі "Подільська толока", часописах: "Літературний Тернопіль", "Пізнайко", "Колобочок", "Джміль", "Чорнобильська хвиля", у колективних збірках "Матері", "Подяка Богу", у газеті "Голос Лановеччини" та ін.


         І ще в творчому доробку авторки є чудова поетична збірка для дітей «Як весна» - цю збірку, пані Ольга присвятила своїм діткам. Це веселі віршики про дітлахів, звірят і птахів.   Ілюстрації до цієї збірки пані Ольга малювала сама.

  


     У 2020 році тернопільська поетка, членкиня Тернопільської обласної організації Національної Спілки Письменників України Ольга Атаманчук стала лауреаткою обласної літературно-мистецької премії імені Степана Будного .







    Гостею на  презентації книги   була  тернопільська письменниця Неоніла Крем'янчанка.  


    Поспілкувавшись з письменницею,  послухавши її вірші, починаєш  по іншому дивитися на світ, розуміючи, який він прекрасний і неповторний.

Немає коментарів:

Дописати коментар