понеділок, 18 квітня 2016 р.

ЛітБат у бібліотеці

     У неділю 17 квітня вдало "висадився" літературний батальйон у бібліотеці №4 для дорослих етно - центрі...
  Письменники презентували свої нові книги,читали поезію, гуморескидитячі, пісні, казки, розповідали що нового відбулося у їхньому житі протягом минулого місяця...
   Загалом атмосфера панувала родинна.

Презентувала свою книгу Олена Сурм'як - Козаренко "Без стриптизу".
  Добірка прозових замальовок про буденність буття і велике щастя жити. Це реальні картинки сьогодення простих українців. Їх невеличкі радості і тривоги, їх величезне прагнення бути, незважаючи ні на що, українцями в своїй Країні.

Галина Музика - Дричик виконала пісню духовної тематики

Марія Гуменюк презентувала книгу "Торкаюсь словом до душі".
людська слабкість і сила духу, захоплення природою і осмислення своєї ролі у цьому світі, тривога за події в Україні і усвідомлення невідворотності змін, віра у Творця і свої сили-основа поезії Марії Гуменюк.
Надія Кулик "Я витягну із сонця жовту нитку"
   Поетична збірка нашої тернополянки, яка намагається висповідатися перед світом за свої жіночі болі та печалі, сповідання і надії.
    Звертається авторка до теми відродження землі, проблем збереження рідної мови, уболівання за долю України. Чимало творів присвятила поетеса чистому почуттю - коханню.
                                Нашими гостями були Зеновій Кипибіда та Люба Молецька
"Жменька активованих хвилин"- поезія, вміщена під цією обкладинкою - цікаве римоплетиво з панорамою незвичних образів та оригінальних метафор. Гортаючи сторінки книги ви побачите дивовижні калейдоскопічні світлини пейзажних акварельок, відчуєте аритмію непростого сьогодення, прогуляєтесь алеєю оптимістичних та депресивних думок, відчуєте особливу атмосферу тонкого ефемерного світу та зазирнете крізь дверну щілину у потаємні двері інтимної лірики, які автор привідкрила саме для вас.

"Розсипаний обрій". У новій книжнижці Любові Малецької ще місткіше звучать інтонації глибинного порозуміння ліричного героя з казковим дивосвітом, ще метафоричніше осягнуто діапазон філософії буття і творчого чину, ще зриміше усвідомлюється головний вектор поетеси, що "добро творити - не лише повинність".
    Видання заслуговує на гідне поцінування любителів поезії як традиційногог, так і неокласичного напрямку.

"Подих"... Ремствую! За минулим... За майтутнім... теперішнє?
     
         Щиро дякуємо нашим гостям за неповторні враження від презентації та подарованої літератури!!!

1 коментар: