понеділок, 3 жовтня 2022 р.

На крилах творчості і натхнення


                          «БІБЛІОФЕСТ» - XII 

  «Працює кожний – перемагаємо разом»

   

    28 вересня у перший день «БІБЛІОФЕСТУ»  в Тернопільській міськійбібліотеці-філії №4 для дорослих «Етно-центр» пройшла мистецька імпреза  «На крилах творчості та натхнення» - участь у якій брали учні та викладачі мистецької школи Тернопільського мистецького фахового  коледжу ім. Соломії Крушельницької. 

   

Мистецтво - воно завжди єдине і нероздільне, воно об'єднує людей, дарує красу і радість. І на святі  радість творчості гостям дарували  талановиті, чудові, захоплені, юні художники  та музиканти.

    Музика... Вона  захоплює нас, бере в полон своєю чарівністю. Слухаючи її, ми завмираємо від щастя і насолоди.Треба мати особливу душу, щоб любити музику. Чути мелодію навіть у співі вітру, шурхотінні листочків на деревах, у звуках морських хвиль, у весняних щебетаннях птахів чи в різнобарвному розмаїтті квітучих лугів.





















   















Хтось творить красу словом, хтось - звуком, а хтось - кольорами. Радість, яку дають нам картини - це радість участі разом з художником в тому процесі пізнання світу, який ми називаємо мистецтвом



Гостями на святі були студенти Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну.



Школа мистецтв Хай процвітає  

Багато світлих довгих літ!

Нові висоти здобуває                        

I йде з дітьми в чарівний світ!

 

                               


Немає коментарів:

Дописати коментар