понеділок, 7 листопада 2016 р.

Геніальні особистості гостювали у етно-центрі


    5 листопада у бібліотеку завітав аніматор, художник, режисер, член Національної спілки кінематографістів України, Заслужений діяч мистецтв України, викладач кафедри кінорежисури та кінодраматургії Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого, автор книги "Якщо ви любите мультиплікацію"
   Євген Сивокінь - аніматор славнозвісного мультфільму про козаків, який не бачили певно одиниці...
    Пан Євген оглянув нашу колекцію рушників, етно-експонати, арт-буки і розповів нам про історію свого "кінематографічного" життя. Ми були дуже дуже раді поспілкуватися з такою доброю і високоосвіченою людиною.

    Пізніше, в цей день, ми мали честь прийняти ще одного гостя - українського кінокритика, кінознавця, кіносценариста, діючого голову Національної спілки кінематографістів України, автора багатьох публікацій з історії та сучасності українського кіно, Заслуженого діяча мистецтв України - Сергія Тримбача.
    Пан Сергій був приємно вражений атмосферою бібліотеки та колекціями народного мистецтва, а ми в свою чергу, від спілкування із знавцем кіно, який в сфері кінематографії вже більше 40 років.

    Ми горді, що в Україні є такі талановиті люди.

    Тепер у нашому зошиті відгуків і побажань є автографи від наших дорогих гостей!



Немає коментарів:

Дописати коментар