четвер, 13 березня 2014 р.

Його життя написане сльозами, що запеклися кров'ю на душі (Шевченківські читання у бібліотеці)

     200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка нещодавно відзначили у бібліотеці  № 4 для дорослих, провівши спільний захід із благодійним фондом "Світ дітей" в рамках спонсорської допомоги дітям "Chalice". У теплому родинному колі батьки та діти читали вірші Кобзаря, які їм найбільш припали до душі, Гуменна Наталя чудово виконала пісню Т. Шевченка на кобзі. Була навіть міні-сценка: мама, тримаючи свою маленьку дитину на колінах, читає їй поезію Шевченка, а потім передає Кобзар іншій родині.

     У вшануванні Т. Г. Шевченка взяли участь також директор  Благодійного фонду "Світ дітей" в рамках спонсорської допомоги дітям "Chalice" Любов Андріївна Цицик, Ірина Андріївна Макоїд (начальник відділу соціальної роботи благодійного фонду), соціальний працівник цього фонду Галина Петрівна Василюк,психолог.








     "Шевченко залишив нам свої неоціненні надбання - твори і світлу добру пам'ять про себе, - зазначає директор благодійного фонду Любов Андріївна Цицик. - Він пробуджував любов до Батьківщини, кликав сильних на подвиги, вселяв у слабких надію і віру. Ми повинні завжди пам'ятати про генія українського народу".

     Любов Андріївна подякувала дітям та родинам за прекрасну поезію, яку вони подарували усім гостям цього свята, а також бібліотекарям за презентацію артбуку "На струнах Кобзаревої душі", який був створений читачами та колективом бібліотеки.

     На закінчення заходу було визначено 5 дітей, які отримали у подарунок "Кобзар" за краще читання творів Шевченка. Інших діток пригостили печивом та цукерками.
     Читайте про свято в Інтернет-виданнях.



Немає коментарів:

Дописати коментар