середу, 28 серпня 2013 р.

Дарунки для бібліотеки

       На відкриття етно - центру у бібліотеці №4 для дорослих, яке відбулось 25 серпня, завітало багато гостей. Хто про цю подію дізнався з газет, хто - з інтернет-видань, чи з блогу бібліотеки. Також на це свято колектив бібліотеки запросив і своїх друзів, з якими цікаво співпрацює вже не один рік.

      Нам приємно, що до нас завітала Ольга Колос - голова громадської організації "Рідний край". Пані Ольга прийшла із подарунком: подарувала 4 томи книг "Україна: Хронологія розвитку". Це науково-популярне видання висвітлює історичний розвиток України з давніх часів до ХІІІ ст. Ці книги чудово ілюстровані та містять багато фактів з української історії. Завідувачка Козелко Світлана та колектив бібліотеки щиро вдячні пані Ользі за цей подарунок, який стане у нагоді тим, хто хоче краще пізнати історію України.  


  "Нехай у добрих справах розквітають   серця читачів бібліотеки та відвідувачів етно-центру" - написала Марія Баліцька, даруючи бібліотеці свої книги "Душа бджоли" та "Посивіле серце".
      А колишній політв'язень тернополянин Ігор Олещук презентував бібліотеці у подарунок книгу поезій "Шелести нам, барвіночку" У. Кравченко, дві збірки віршів З. Сердюка, присвячених Армії нескорених - УПА, а також дві книги Євдокії та Петра Кекіш про життя політв'язнів.

       Ми щиро вдячні за ці подарунки.

     Усі бажаючі можуть ознайомитись з цими книгами в нашій бібліотеці.

Немає коментарів:

Дописати коментар