вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Навіки слава Україні, героям слава на віки!

 

1 жовтня ми вперше святкували такі  свята Покрови Божої Матері, День українського козацтва, День захисника та захисниць України, адже жінки теж беруть участь у бойових діях

В цей день ми вшановували захисників України, які вже дев'ятий рік дають відсіч російській агресії.


У воєнний час це безсумнівно найважливіше свято в році, адже тільки завдяки військовим, медикам і волонтерам Україна зберегла свою незалежність.

У Тернопільській міській бібліотеці-філії №4 для дорослих «ЕТНО-ЦЕНТР» пройшов історичний спогад  «Навіки слава Україні, героям слава на віки», гостем на якому був голова  обласної просвіти ім. Т. Шевченка,  старший лейтенант, заступник командира роти,  який нещодавно повернувся з російсько-української війни, Петро  Михайлович  Шимків. 

Учні І курсу Тернопільського ВПУТД з викладачами Ковальчук Ніною Яківною, Салюк  Лілією Володимирівною та бібліотекарем Рудик Галиною Іванівною із захопленням слухали життєві розповіді пана Петра про воєнні будні наших воїнів.

Ми щиро дякуємо Петро Шимків за щиру та теплу зустріч.

А також вшановуємо тих, хто виконував і продовжує виконувати важливу місію захищати нашу Батьківщину, низько їм кланяємось і говоримо щирі слова вдячності!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар