четвер, 28 вересня 2023 р.

Променад-знайомство з Ніною Фіалко

 

     На другий день БІБЛІОФЕСТУ-2023, який цього року проходить під гаслом: «Бібліотека: читай, мрій, перемагай!!!» у Тернопільській міській бібліотеці-філії №4 для дорослих «ЕТНО-ЦЕНТР» пройшла зустріч з популярною українською письменницею, членкинею національної спілки письменників України - Ніною Іванівною Фіалко.

     Читачі бібліотеки та студенти  Тернопільського комерційного коледжу харчових технологій та торгівлі із захопленням  слухали історії створення книг, адже лейтмотивом багатьох із них є складні долі та нелегкий життєвий шлях пересічних людей, їхні вчинки в різних ситуаціях.

     Ніна Іванівна ділилася життєвою мудрістю, згадувала щемливі історії зі свого життя.

     Також письменниця  подарувала нашій бібліотеці свої нові книги.

   Гостею на нашій зустрічі була поетеса Марія Баліцька - заслужена журналістка України, редакторка, літераторка, член Національної спілки журналістів України  і Національної спілки письменників України, лауреатка численних Літературно-мистецьких Всеукраїнських та Міжнародних премій, громадська діячка, художниця, майстриня народних художніх промислів з художнього моделювання.

 

     Ми щиро вдячні Ніні Фіалко за приємні хвилини творчого спілкування.  Бажаємо вам  успіхів у праці та всіляких гараздів у вашому житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар