середу, 28 квітня 2021 р.

Великодня радість землю обіймає!



    Великдень – це найбільше релігійне свято, яке відзначають навесні. У цей день, згідно з християнською легендою, воскрес Ісус Христос після того, як його було розіп’ято на хресті. Це чудо символізує звільнення від гріхів для віруючих людей. У народному уявленні це свято оновлення землі та природи. Підготовка до свята займає цілий тиждень, кожен день якого має особливе значення, та який відзначають проведенням певних обрядів. Передує Великодню Великий семитижневий піст.

    Відзначають Великдень по різному в різних країнах світу й навіть різних регіонах України. Перед Великоднем у всіх родинах печуть смачні паски та роблять крашанки або просто фарбують яйця в яскраві кольори.

 

    До Вашої уваги  віртуальна виставка Великодніх рушників  "Озвались дзвони Великодні" Світлани Галущак - майстра художньої вишивки, голови ТО "Берегиня", та книжкова інсталяція "Великодній вернісаж".

    Щиро вітаємо Вас з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить Ваше серце світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо Вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя. 

    Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!









 

Немає коментарів:

Дописати коментар