неділю, 23 червня 2013 р.

У Тернополі проходять громадські слухання



Громадські слухання:

« Моє бачення сучасної бібліотеки громадою міста»
     Мета: Громадські слухання спонукатимуть органи влади та громадськість міста оцінити важливу роль та здобутки бібліотечних закладів як центрів місцевої активності для згуртування громади.

     1. Тернопільська обласна наукова універсальна бібліотека, Тернопільське обласне відділення Української бібліотечної асоціації та Тернопільська міська ЦБС відповідно до завдань "Стратегії Української бібліотечної асоціації на 2010 - 2014 роки", зініціювали проведення в м. Тернополі громадських слухань «Сучасна бібліотека, яка вона?», які будуть проходити з червня по вересень 2013 р. Координатором даного проекту являється Козелко Світлана Степанівна - завідуюча бібліотекою №4 для дорослих та Бартух Наталія Миколаївна - бібліотекар/відповідальний секретар Оргкомітету/.
Контактна інформація:
                            м. Тернопіль
                            вул.:б-р. Д. Галицького, 6
                            тел: 24-15-90
                            e-mail: svitlana.kozelko@gmail.com
                            блог:http://biblioteka4ternopil.blogspot.com
     2. У громадських слуханнях будуть брати участь Центральна міська бібліотека, бібліотеки для дорослих №3;4;5;8, дитячі бібліотеки  №2;3;4;5, представники міської та обласної ради, письменники, громадські діячі, журналісти, священники, учнівська молодь, користувачі бібліотек та всі бажаючі.

               Додаткова інформація про етапи проведення Громадських слухань
               та список представників оргкомітету буде повідомлено додатково.

     Шановні користувачі наших бібліотек та громада усього міста, запрошуємо Вас прийняти участь у Громадських слуханнях: «Моє бачення сучасної бібліотеки» .Слідкуйте за нашим блогом, тут буде висвітлюватись інформація щодо проведення етапів слухання.

Немає коментарів:

Дописати коментар