четвер, 17 жовтня 2024 р.

Екскурсія виставкою Наталії Війтович для вихованців Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації з Наталею Турецькою!

 


    16 жовтня Наталія Війтович провела екскурсію своєю виставкою ікон «Молитва пензлем і душею» для батьків і дітей Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації з Наталею Турецькою.

Онлайн-зустріч з учнями Медичного ліцею з м. Мерефа!

 

    16 жовтня на платформі Zoom наша книгозбірня провела онлайн-зустріч з бібліотекарем Наталією Євсюковою, педагогом Катериною Хихля та учнями Медичного ліцею м. Мерефа, Харківської області.

середа, 9 жовтня 2024 р.

Етно-екскурсія бібліотекою!

 

  

  Сьогодні на екскурсію до нашої книгозбірні завітали учні  ТЗОШ №10 разом з вчителями Михалків Христиною Михайлівною та Білоус Оксаною Романівною.

    Діти із цікавістю розглядали діючу виставку написаних ікон Наталії Війтович, старовинні предмети побуту, український національний одяг, старовинні знаряддя праці, колекцію вишитих рушників, колекцію стародавніх горщиків, а також колекцію Арт-буків бібліотеки.



понеділок, 7 жовтня 2024 р.

Зустріч з Вірою Матковською!

 




6 жовтня в нашій книгозбірні пройшла творча зустріч з колекціонеркою українського народного вбрання XIX-XX століття - Вірою Матковською.





Цікаві факти про Богдана-Ігора Антонича!


   Богдан-Ігор Антоничукраїнський письменник, перекладач, літературознавець, що став більш знаним лише з середини 1960 років. Його постать стала однією із першорядних в новітній українській літературі.

До вашої уваги ескпрес-інформація:

 Цікаві факти про Богдана-Ігора Антонича!

/115 років від дня народження/


середа, 2 жовтня 2024 р.

Патріотична бесіда "Нація Нескорених"

 



    1 жовтня Україна відзначає величні свята - День Захисників і Захисниць України та Покрова Божої Матері.

З нагоди цієї дати у нашій книгозбірні пройшла патріотична бесіда «Нація Нескорених».