четвер, 29 серпня 2024 р.

День пам'яті захисників України!


     Щороку 29 серпня українці вшановують особливу дату — День пам'яті захисників України. За весь час війни тисячі хоробрих героїнь та героїв нашої держави поклали свої життя за незалежність Батьківщини.

пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

ТОП -10 цитат Павла Загребельного!


25 серпня 1924 року народився Павло Загребельний – український письменник, журналіст, редактор, сценарист, громадський діяч.

До вашої уваги експрес-інформація: 

ТОП-10 цитат Павла Загребельного!

/до 100-річчя від Дня народження /


З Днем Державного Прапора України!

 


    23 серпняДень Державного Прапора України. Це важливе свято для усіх українців.

    Сьогодні ми вшановуємо один із головних національних символів України – Державний Прапор, що є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності.

    Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний Гімн і майорить Державний Прапор.

    Шануймо те, що нас об’єднує!

    З Днем Державного Прапора, Україно


понеділок, 5 серпня 2024 р.

Друге заняття: "Онлайн-безпека для людей елегантного віку!"

 

    Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association  розпочала новий проєкт «Здобуття цифрових навичок у бібліотеках – Хабах цифрової освіти» за підтримки Програми розвитку ООН  UNDP Ukraine / ПРООН в Україні  у межах «Проєкту підтримки Дія», що реалізується за фінансування Швеції @SwedeninUA та у співпраці із Міністерством цифрової трансформації України.



    В рамках цього проєкту 5 серпня у стінах нашої бібліотеки пройшло друге заняття «Онлайн-безпека для людей елегантного віку».

    Заняття провела бібліотекар та координатор Хабу цифрової освіти – Надія Магльована, де разом з відвідувачами Тернопільського  міського територіального центру вчились як безпечно користуватися інтернетом та отримувати користь від сучасних технологій та застосунків.