вівторок, 15 жовтня 2013 р.

Бібліотеки вміють разом співпрацювати, та мають декілька спільних проектів

   Згадайте предків своїх, щоб історія перед вами не згасла.
                 О.Кобилянська


        Бібліотекарі бібліотеки №4 для дорослих Свента Галина Іванівна та Кріль Руслана Миколаївна спільно з Рудик Галиною Іванівною - бібліотекарем Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну розробили сценарій та провели літературно-музичну посвяту "Вони, йдучи в нечувані бої, боролися за рідну Батьківщину", яка була приурочена 71-ій річниці УПА.

        Спільними зусиллями бібліотекарі підготували тематичну поличку "Дорогою страждань та любові", біля якої провели бібліографічний огляд літератури та запропонували переглянути інформ-досьє "За свій рідний край, за козацький звичай".


           Викладач Міщун Лілія Сергіївна та студенти групи №22 (спеціальність "Кухар. Бармен. Офіціант") переглянули відеоролик "Благословенна та держава, що має відданих синів", який створила бібліотекар Бартух Наталія Миколаївна.

        Захід пройшов у стінах вищого професійного училища. В подальшій роботі керівники домовились що зустрічі будуть проходити почергово. І найголовніше, щоб вони давали хороші паростки спільної праці.
                               Зав. бібліотекою №4 для дорослих  Козелко С.С.










Немає коментарів:

Дописати коментар