пʼятницю, 4 квітня 2014 р.

     Ікона - це не просто картина із зображенням тих, кому поклоняються віруючі, але і своєрідний показник духовного життя і переживань народу. Ікони являються оберегом , передаються з покоління в покоління. Не дивлячись на численні гоніння та знищення ікон, частина з них все ж дійшла до нас і являє собою історичну та духовну цінність нашого народу.

     У ці страстні дні Великого Посту в бібліотеці №4 для дорослих пройде ряд заходів, спрямованих допомогти людям осмислити життєві цінності, адже піст - це не тільки обмеження в їжі, але й час поміняти щось в собі в кращу сторону, це шанс вилікувати свою душу.

     9 квітня о 12:00 відбудеться прес-конференція на тему "Старовинні ікони як родинний оберіг", протягом двох тижнів будуть проходити круглі столи на теми духовності як важливого чинника у подоланні дитячої злочинності, боротьбі із насильством в сім'ї і т.ін.

     Учасники заходів та всі бажаючі будуть мати можливість оглянути експозицію із 73  ікон з приватної колекції Зьомко Г. (Підгаєцький р-н, с. Мирне).
                                                                        Запрошуємо:
                                                                                Бульв. Д. Галицького, 6.
                                                                                тел.: 24-15-90
                                                                      Будемо раді Вас бачити

1 коментар:

  1. Які молодці! Так тримати.
    Наталя, напиши мені, будь-ласка, як правильно поставити картинрку в заголовку блогу щоб розтягнути на весь заголдовок. І також як добавити інші картинку в заголовок, так як ти зробила (книжки діти читають на фоні цвіту вишні в тебе). Також на бокові панелі як зробити, щоб обої були суцільні без мозаїк (в тебе заставлено голубим з книжкою.). І підпишися на наш Березоловий Легіт.

    ВідповістиВидалити