четвер, 28 листопада 2013 р.

Відродження та збереження народних традицій - запорука гідного майбутнього

   Народ існує, поки існує його мова, звичаї та традиції - те особливе, що вирізняє його серед інших народів. Створивши етно-центр, колектив нашої бібліотеки щиро прагне відродити та зберегти етно-культурні цінності українства.
     Ми щиро раді гостям, які відвідують нашу світлицю, особливо таким, які завітали до нас 25 листопада. Допитливі учні 6-В класу Тернопільської ЗОШ №4 разом із своєю учителькою Попович Юлією Степанівною та завідувачкою шкільною  бібліотекою Ясьончик Оксаною Захарівною не тільки з цікавістю слухали етно-екскурс, який провела зав. бібліотекою Козелко Світлана Степанівна, а й доповнювали її розповідь цікавими родинними історіями.


    Діти із захопленням розгглядали вже відомі  їм старовинні речі, а також відкривали для себе нове - наприклад, спосіб прасування за допомогою качалки та рубля.
     Веселою була фотосесія, яку влаштували хлопці та дівчата в етно-центрі.
    









     Учні дружно склали та записали на згадку відгук про відвідування етно-центру, а також запропонували цікавий спільний проект. Ми щиро раді, що познайомились із такими творчими, небайдужими до свого минулого дітками та вчителькою. Чекаємо на нову зустріч.

Немає коментарів:

Дописати коментар