понеділок, 3 жовтня 2022 р.

Калинова журба Марії Баліцької

 

XII - Бібліофест

 «Працює кожний – перемагаємо разом».

«Калинова журба» Марії Баліцької - під такою назвою 29 вересня пройшла зустріч письменниці  з пошановувачами друкованих книг в "Етно-центрі".

      Марія Баліцька - Заслужений журналіст України, редакторка, літераторка, член Національної спілки журналістів України  і Національної спілки письменників України, лауреатка численних Літературно-мистецьких Всеукраїнських та Міжнародних премій, громадська діячка, художниця, майстриня народних художніх промислів з художнього моделювання і просто цікава людина .



Твори Марії Баліцької навчають, за будь-яких обставин, залишатися собою, довіряти своє життя Богові, вірити у краще майбутнє України, яка ось уже 218-й день переживає жахіття відкритої, а загалом - понад 8 років російсько-української війни...



Марія Баліцька написала  #поезії_народжені_війною і об'єднала їх у збірці під назвою "Калинова журба", які ми мали змогу сьогодні послухати.



Разом із студентами комерційного  коледжу харчових технологій та торгівлі робили ляльки-мотанки, мали змогу послухати пісні, слова до яких написала письменниця, а також на кінець зустрічі всі разом заспівали пісню «Ой, у лузі червона калина».



Ми щиро вдячні Марії Йосипівні за приємні хвилини творчого спілкування та прекрасну поезію.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар