суботу, 29 вересня 2018 р.

Особливі презентації

     28 вересня насичено та урочисто пройшов третій день Бібліофесту-VIII.
     Після цікавого знайомства із виставкою українського строю Борщівщини з приватної колекції Віри Матковської із музичним дарунком виступила студентка Музичного училища ім. С. Крушельницької Корчак Марія.



















      Відома тернопільська письменниця Ніна Фіалко цікаво розповіла про своє життя та творчість і презентувала свою нову книжку "Холодний вітер перемін". Новий роман також прокоментувала редактор та знана письменниця Ірина Дем'янова. Було багато запитань від присутніх та цікавих відповідей.


















     Після цієї презентації подарувала свій спів присутнім викладач Музичного училища ім. С. Крушельницької, доктор теології Ізотова Наталія, акомпонувала їй викладач Музичного училища ім. С. Крушельницької Козира Оксана. Вони зачарували усіх своїм чудовим виконанням.








      У цей день відбулась також презентація нового арт-буку "В її душі - і Бог, і Україна", який присвячений монахині-етнографу Северині Париллє, уродженки с. Настасів. З її цікавою біографією ознайомили присутніх дослідник історії, редактор видавництва "Астон" Ігор Миколів та вчитель ЗОШ № 19, народна майстриня Галина Дудар.
     Почесним гостем свята був відомий тернопільський письменник, Заслужений діяч мистецтв України Олег Герман, який написав і редагував Біографічний текст арт-буку.
         У виготовленні мистецької книги про Северину Париллє взяли участь відомі та молоді художники Тернополя, народні майстри, вишивальниці ТО "Берегиня". Запрошуємо усіх бажаючих до перегляду.


Немає коментарів:

Дописати коментар