середу, 16 травня 2018 р.

Весна, творчість, натхнення

     На думку психологів, творчість - це невід'ємна частина життя, що проявляється в усіх його сферах. Будь-яка праця - фізична і розумова - може стати творчістю, але лише тоді, коли вона сприяє розвиткові особистості, культури, а найголовніше - духовності.
     15 травня у нашій бібліотеці відбулась презентація одного із навчальних закладів міста - Вищого професійного училища технологій та дизайну, де навчають молодь працювати творчо і з натхненням.


      Про специфіку цього училища розповіли викладач-методист Надія Богданівна Бондзюх та викладач художньо-мистецьких дисциплін Надія Ярославівна Кармазин.


     У бібліотеці відбулось відкриття дебютної виставки "На крилах творчості й натхнення" учнів ТВПУТД Чумака Богдана  і Рудика Тараса (викладач-наставник Н. Я. Кармазин).
     Враженням від робіт, представлених на виставці, поділились викладачі кафедри мистецтва і дизайну ТНПУ ім. В. Гнатюка кандидат мистецтвознавства Світлана Олексіївна Вольська та заслужений діяч мистецтв України Михайло Петрович Кузів.
     Поетичним та надихаючим було напутнє слово для молоді від Дарії Дмитрівни Чубатої (відомої письменниці, голови міської "Просвіти").

     Чудовий музичний супровід заходу подарували студенти Тернопільського обласного музичного училища ім. С. Крушельницької, лауреати Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів Коваль Богдан та Михайлюк Марія.
                                                Запрошуємо усіх на перегляд виставки!

1 коментар: