четвер, 2 березня 2017 р.

Людина, яка жила і дихала театром!




     1 березня у бібліотеці №4 для дорослих відбувся театралізований вечір "Людина, яка жила і дихала театром", присвячений 130-річчю із Дня народження Леся Курбаса.

Учасниками заходу були:





  • директор меморіального музею-садиби Леся Курбаса із села Старий Скалат Підволочиського району - Василишин Ольга Петрівна, яка розповіла про цікаві факти з історії життя та творчості легендарного митця.
















  • студенти ТНПУ ім. В. Гнатюка театральної кафедри під керівництвом В. Хім'яка - Роман Фарига та Наталя Клюс з поезіями Курбасівських читань.


    •    Наталя Андрухів була ведучою заходу.

    • студенти Галицького коледжу ім. В. Чорновола, які є учасниками аматорського молодіжного театру "Багато галасу" - Олександр Зарихта та Людмила Онищук. Вони зіграли сценки із п'єси Марка Кропивницького "Доки сонце зійде, роса очі виїсть".




        Цікаві факти з історії життя Леся Курбаса ми почули від працівників нашої бібліотеки Ольги Йосифівни та Міли Анатоліївни.














     

        На завершення театралізованого дійства до слова була запрошена Чубата Дарія Дмитрівна - голова міської "Просвіти", журналістка, письменниця, громадський діяч, яка побажала всім нам натхнення та миру.



        Гостями та слухачами були учні ЗОШ №17 та студенти Тернопільського вищого професійного училища та дизайну разом із своїми вчителями. 

     

        Учасникам заходу за активну співпрацю ми вручили подяки.




    2 коментарі:

    1. фотографувала це дійство Вікторія Кривоніс ;)

      ВідповістиВидалити
      Відповіді
      1. Саме так без Вас би не впорались. Велике людське Спасибі!!!

        Видалити