суботу, 1 жовтня 2016 р.

Ранок поетичного настрою

    30 вересня у бібліотеці № 4 для дорослих відбувся ранок поетичного настрою із відомим письменником, художником, музикантом, професором Олегом Михайловичем Германом. 

    На зустріч із письменником прийшли учні 10-А класу ЗОШ №15 під керівництвом вчительки Цідило Ольги Григорівни, гості, читачі, творче об'єднання "Берегиня". Це була надзвичайно тепла та сонячна зустріч, на якій ми почули душевні та жартівливі вірші, цікаві історії з життя письменника та всі разом заспівали авторську пісню. 
    
     Це був прекрасний ранок, який подарував усім нам настрій на цілий день.


    У цей день ми презентували спільний проект - наш арт-бук "Я проростаю крізь літа. Крізь мене - Слово пророста",  у якому брали участь працівники бібліотеки разом із соціальними партнерами: творчим об'єднанням "Берегиня", школою народних ремесел, студентами та нашими читачами. Макет арт-буку розробив Козелко Андрій Ярославович, а вірші на сторінках книги написав сам автор - Олег Герман.
 
   Висловлюємо подяку усім, хто взяв участь у розробці даного проекту.
   
Цим бали не заробиш... Ні!
Цимбали нам несуть пісні.
В їх струнах - росяні слова,
з яких світанок ожива.  
О.Герман



    Не обійшовся цей прекрасний день без подарунків. Наша майстриня - Галина Дудар подарувала бібліотеці оберіг - витинанку "Берегиня", за що ми щиро їй дякуємо.

    
    І на завершення нашої зустрічі ми отримали авторський вірш від Олега Михайловича у нашому зошиті відгуків і побажань.

Немає коментарів:

Дописати коментар