понеділок, 8 лютого 2016 р.

Воїн добра

   Намагатися щось написати про таку людину, як Віктор Гурняк - невдячна справа. Як би ти не намагався, все одно не зможеш підібрати правильні слова, бо всі чомусь здаються "порожніми", негідними його.

   У ролі фотографа Віктор пройшов весь Майдан, "побувавши" в усіх найзапекліших боях на сході України. Але він легко міг відкласти свою камеру і допомогти тим, хто цього потребував -  колегам, медикам, активістам...

  Віктор був членом Національної скаутської організації "Пласт". Як волонтер займався забезпеченням "Айдару", а з літа 2014року офіційно пішов добровольцем в "Айдар".

  Віктор Гурняк був  по-справжньому віруючим, глибоко і без позірства. Він завжди йшов за покликом серця.Він любив людей, приймав усіх такими, як є. Для нього не було "простих" і "крутих", для нього всі були рівні...
    Віктор був нагороджений дипломом лауреата обласної премії імені Володимира Здоровеги за вагомий особитстий внесок у розвиток журналістики; Конференція українських пластових організацій нагородила його бронзовим хрестом за геройський чин, є також  багато інших відзнак.Його світлинами світові видання ілюстрували  статті й увесь світ бачив, що відбувається в Україні.


       Тернопільська спеціальна загальноосвітня школа - інтернат для слабочуючих дітей, вихователь - Гуменюк Галина Йосипівна.

Немає коментарів:

Дописати коментар