пʼятницю, 17 січня 2014 р.

Нові часи - нова література
     Для того, щоб осягнути важливі нюанси нашого часу,потрібно читати якісну художню літературу тієї країни в якій ти народився і живеш.
     Роль письменника у суспільстві дуже важлива. Письменник - це очі, думки та совість суспільства.Його чесність,пильні спостереження, влучні здогадки і відкрито говорити правду є відгуком часу і в той же самий час - елементом історичного періоду та його культурного пласту.
     Сучасне українське літературне поле достатньо широке.Отже, обираючи з доволі багатого поля української художньої літератури, ми виділили 10 авторів, з творчістю яких хочемо вас познайомити:
Люко Дашвар 
     РАЙ. центр: роман. Кн.1/ Люко Дашвар; худ.О. Маслов.- Х.: Кн.: Клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2010.- 272 с.: іл. 
     Помешкання в центрі мегаполісу, навчання у престижному виші, роман з багатієм - для провінціала то межа успішності. ніби опинитись у центрі раю! Заради цього можна поступитися принципами, сховати гордість, збрехати... Але чи є в тому раю - у орендованому одязі, у шикарних офісах та автівках представницького класу - безгрішні душі? Бо тільки безгрішна душа зможе побачити двох вояків гетьмана Петра Дорошенка, які пробудилися через 340 років, щоб відшукати РАЙ центр.
Люко Дашвар 
     Мати все: роман/ Люко Дашвар;[передм. О.Герасимюк]; худ.О. Маслов .- Х.: Кн.: Клуб "Клуб сімейного дозвілля", 2010.- 336 с.: іл. 
     Здавалося б, професорській доньці Лідочці Вербицькій пощастило: турботлива мама,коханий чоловік, гарна квартира, грошей вдосталь, - якби не таємниця... Вона дізнається, що забите сільське дівча, куплене для сексуальних утіх її брата Платона, - не єдина маріонетка в руках їхньої матері!
     Підступ і брехня - ось на чому мати побудувала свою ідилію! Але власного щастя Ліда зречеться сама...
     Мати все - і все втратити!
Кожного тижня будемо знайомити вас  із сучасними письменниками на сторінках нашого блогу, а коли виникне бажання прочитати даний твір - будемо раді бачити вас у нашій бібліотеці.




   

Немає коментарів:

Дописати коментар