вівторок, 28 лютого 2017 р.

Людина, яка жила і дихала театром!

     Запрошуємо усіх на театралізований вечір "Людина, яка жила і дихала театром"
1 березня о 14:00 у бібліотеку №4 для дорослих.
    Дійство присвячене 130-річчю з Дня народження Леся Курбаса.
    На захід приїде директор меморіального музею-садиби ім. Л. Курбаса Ольга Василишин із міста Скалат, яка розповість про легендарну постать, а також Вас чекають театральні сюрпризи!

Будемо раді бачити Вас!

Спілкування про цікаве

     26 лютого в бібліотеці №4 для дорослих відбулося засідання "Берегині",  на якому лікар Ірина Василівна Гричук  із "Центру здоров'я" провела пізнавальну бесіду про натуральне каміння та прикраси із нього, а також вплив його на здоров'я.
    Літотерапія - вібраційна медицина 21 століття. Присутні обговорили властивості каміння та особливості їх впливу на кожну людину зокрема. Також всіх захопила виставка чудових біскорню, які виготовила Ірина Василівна з своєю дочкою.



































середу, 22 лютого 2017 р.

Найдзвінкіше слово рідне!

    21 лютого - Міжнародний день рідної мови. Мова - інструмент збереження та розвитку культурної спадщини кожного народу. Вона - душа нації. Рідна мова - для кожного одна, єдина, тепла й рідна, як мамин голос.
    
Рідна мова 
Спитай себе, дитино, хто ти є,
І в серці обізветься рідна мова;
І в голосі яснім ім'я твоє
Просяє, наче зірка світанкова.

З родинного гнізда, немов пташа,
Ти полетиш, де світу далечизна,
Там в рідній мові буде вся душа
І вся твоя дорога, вся Вітчизна!

У просторах, яким немає меж,
Не згубишся, як на вітрах попова.
Моря перелетиш і не впадеш,
Допоки буде в серці рідна мова.

                 Д. Павличко

    У бібліотеці діє книжкова виставка "Найдзвінкіше слово рідне" - до Міжнародного дня рідної мови.



понеділок, 13 лютого 2017 р.

Майстрині-Берегині

Цей недільний день видався насправді святковим, адже у нашій бібліотеці відбулася чергова зустріч майстринь з ТО "Берегиня". Тепле спілкування, обмін думками, спогадами, творчими ідеями, цікаві роботи мисткинь та смачна випічка... Такі зустрічі надихають та вселяють віру, що з такими Берегинями буде сильний наш рід, буде сильна країна.
Майстрині - Берегині on PhotoPeach

неділю, 12 лютого 2017 р.

Цікаво. Весело. Творчо

     Творча атмосфера, багатобарв'я фарб, хороший настрій панували у нашій бібліотеці 10 лютого. Психолог та майстриня Анна Болдіна проводила арт-терапевтичне заняття для наших користувачів, учасників БФ "Світ дітей". Виготовляли картини з кольорової манки. Розуміння, тактовні підказки психолога та соціального працівника, девіз заняття "бути собою" допомогли кожному створити свій маленький особливий шедевр.

пʼятницю, 10 лютого 2017 р.

Одкровення Володимира Окрутного

     9 лютого у бібліотеці №4 для дорослих відбулось відкриття виставки творчих робіт члена Спілки Дизайнерів України, художника Володимира Окрутного. на відкриття завітали учні Тернопільського Вищого Професійного Училища Технології та Дизайну розом з своїми викладачами Іриною Йосипівною Данилишин, Ольгою Миколаївною Любінською та Шиманською  Лесею Ростиславівною.